Gris & Co. filosofi

Bordets glæder

Vi spiser med alle sanser. Smagsløgene løber i vand ved synet af dejlig mad. Når Frøken Jensens kogebog ikke rigtig rykker for os, er det fordi vi gerne vil ha´ en oplevelse for alle sanser. Vi vil kunne ”smage, dufte og se” maden - inden den er lavet - endda inden vi har købt ind til den…

Lækre, idérige opskrifter og super-gode billeder sælger bare bedre!

 

God stil at lave god mad

Vi kan ikke gøre for det, hvis vores idéer og opskrifter tegner et billede af sund mad baseret på gode råvarer. Betragt det som en bonus.
 

Det afspejles i køkkenet, hvordan vi har det

Ikke alle livets trappetrin er til mad lavet fra bunden, og der er forskellig stadier i vores liv, som kræver en særlig tilgangsvinkel i køkkenet. Fra småbørns-familier til pensionister. Der kan sagtens være sund fornuft i at lave mad af halvfabrikata, og samtidig få et godt måltid ud af det, set fra et ernærings-mæssigt synspunkt. Det er der ingen ben i.
 

Mad ud over alle grænser

Vi tror på, at gode madoplevelser skaber gode relationer mellem mennesker. Måltidet giver en oplagt mulighed for at kommunikere, enten om maden eller om hvad som helst andet.
 

Pippi og Rasmus-modsat
Hos Gris & Co. vender vi opskrifter helt på hovedet, for at finde ind til kernen af oplevelsen af mad - og så gør det ikke noget, hvis vi kan rykker lidt ved opfattelsen af hvordan råvarer kan anvendes og i hvilken sammenhæng…

 

God appetit!

Mvh

 

© Gris & Co.
Lav din egen hjemmeside med mono.net